Frukostbröd
Författare:
Katarina Bäck
Recepttyp:
Bröd
Kök:
LCHF
Förberedelsetid:
25 minuter
Tillagningstid*:
20 minuter
Total tid:
45 minuter
Portioner:
6
En ny favorit ;).Ett saftigt frukostbröd. 1 plåt.
Ingredienser
4 ägg
250 g keso
2½ dl vispgrädde
3 dl mandelmjöl
½ dl kokosmjöl
¼ dl krossade linfrö
¼ dl sesamfrö
2 msk fiber husk
2 krm salt (+1 krm salladskrydda, det bästa är hemmagjord)
Instruktioner
Värm upp ugnen till 200 g.
Vispa upp äggen och vispa sedan i keso och grädde.
Rör i resten av ingredienserna.
Låt smeten vila i 15 minuter, så att den tjocknar.
Stryk ut den på en bakplåtspappers klädd plåt.
Grädda i 15-20 minuter.
Dela till önskade bitar medans brödet är varmt ca: 16 bitar.
Recipe by
Ginas receptsida
at https://www.gina.backfamily.se/lchf/frukost-brod/
3.2.2124