Knäckebröd LCHF
Författare:
Katarina Bäck
Recepttyp:
Bröd
Kök:
LCHF
Förberedelsetid:
30 minuter
Tillagningstid*:
50 minuter
Total tid:
1 timme 20 minuter
Passar till det mesta.
Ingredienser
1¼ sesamfrön
2 dl mandelmjöl
1 dl solrosfrön
½ krossade linfrön
1 msk fiberhusk
½ tsk salt
2 msk olja
2 dl vatten
Instruktioner
Sätt ugnen på 150 grader.
Mixa 1 dl sesamfrön i mixern till ett mjöl.
Blanda alla torra ingredienserna i en bunke.
Tillsätt vatten och olja och rör till en lös smet.
Låt den vila i 20 min.
Bred ut smeten tunt på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda i 25 min.
Tag ut plåten och skär eller sporra i så stora bitar du vill ha.
Grädda ytterligare i 20- 25 minuter eller tills den har fått fin färg.
Låt brödet svalna på galler.
Recipe by
Ginas receptsida
at https://www.gina.backfamily.se/tillbehor/knackebrod-lchf/
3.2.2124