Knäckebröd LCHF
Författare: 
Recepttyp: Bröd
Kök: LCHF
Förberedelsetid: 
Tillagningstid*: 
Total tid: 
 
Passar till det mesta.
Ingredienser
  • 1¼ sesamfrön
  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 dl solrosfrön
  • ½ krossade linfrön
  • 1 msk fiberhusk
  • ½ tsk salt
  • 2 msk olja
  • 2 dl vatten
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Mixa 1 dl sesamfrön i mixern till ett mjöl.
  3. Blanda alla torra ingredienserna i en bunke.
  4. Tillsätt vatten och olja och rör till en lös smet.
  5. Låt den vila i 20 min.
  6. Bred ut smeten tunt på en plåt med bakplåtspapper.
  7. Grädda i 25 min.
  8. Tag ut plåten och skär eller sporra i så stora bitar du vill ha.
  9. Grädda ytterligare i 20- 25 minuter eller tills den har fått fin färg.
  10. Låt brödet svalna på galler.
Recipe by Ginas receptsida at https://www.gina.backfamily.se/tillbehor/knackebrod-lchf/