Halloumibröd
Författare:
Katarina Bäck
Recepttyp:
Bröd
Kök:
LCHF
Förberedelsetid:
1 timme
Tillagningstid*:
20 minuter
Total tid:
1 timme 20 minuter
Ett gott lite salt bröd som passar perfekt till soppa men blir också utmärkt på en picknick.
Ingredienser
3 äggvitor
200 g riven hallomi
1½ dl sesamfrön
½ dl linfrön
2 msk smör
½ tsk salt
Instruktioner
Vispa upp äggvitorna till ett lätt skum.
Smält smöret och låt det svalna.
Blanda ner riven ost, frön och smör.
Låt smeten vila i en timme.
Forma 8 bullar på ett bakplåtspapper.
Grädda bullarna gyllenbruna på 175 grader i 15-20 min.
Recipe by
Ginas receptsida
at https://www.gina.backfamily.se/lchf/31/
3.2.2124