Pannkaka-med smak av ingefära LCHF
Författare: Katarina Bäck
Recepttyp: Frukost
Kök: LCHF
Förberedelsetid:
Tillagningstid*:
Total tid:
Portioner: 4
- 5 ägg
- 4 dl grädde
- ½ dl kokosmjöl
- 1 msk fiberhusk
- ½ krm salt
- 1 tsk malen ingefära (eller en bit färsk riven)
- kanel
- smör till stekning
- Vispa upp äggen och blanda i grädde och dom torra ingredienserna, sila ingefäran igenom ett litet durkslag.
- Låt smeten vila i 10 minuter. Tillsätt en matsked smält smör i smeten.
- Smält smör i en stekpanna och stek pannkakorna på medelvärme.
- Servera med vispad grädde och gärna lite bär.
Recipe by Ginas receptsida at https://www.gina.backfamily.se/lchf/pannkaka/
3.2.2925