Hallonpaj -LCHF
Författare:
Katarina Bäck
Recepttyp:
Efterrätt
Kök:
LCHF
Förberedelsetid:
10 minuter
Tillagningstid*:
30 minuter
Total tid:
40 minuter
Portioner:
4
Ingredienser
500 g hallon (frysta fungerar bra)
1 dl vispgrädde
1 tsk vaniljpulver
5 dl mandelmjöl
200 g smör
1 dl riven kokos
½ dl kokosflarn
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Värm upp grädden med vaniljpulver på låg värme.
Blanda i dom frysta hallonen.
Smörj en form med smör och lite mandelmjöl.
Blanda mandelmjölet, riven kokos, kokosflarn och smöret till en smulig deg.
Fördela hallonblandningen i formen.
Smula degen över hallonen.
Strö lite extra kokosflarn över pajen och grädda i 15- 20 minuter.
Servera med grädde vispad med vaniljpulver.
Recipe by
Ginas receptsida
at https://www.gina.backfamily.se/lchf/hallonpaj-lchf/
3.2.2925