Kesobullar med frön
Författare:
Katarina Bäck
Recepttyp:
Frukost
Kök:
LCHF
Förberedelsetid:
10 minuter
Tillagningstid*:
15 minuter
Total tid:
25 minuter
Portioner:
4
4 smarriga bullar:)
Ingredienser
4 ägg
1 dl pofiber
1 msk fiberhusk
3 msk mandelmjöl
2 tsk bakpulver
3 msk krossade linfrön
½ tsk salt
3 msk solrosfrön
2 msk pumpafrön
1 dl keso
Instruktioner
Vispa upp äggen.
Rör ihop samtliga ingredienser och låt sedan vila i 5 min.
Klicka fyra bullar på ett bakplåtspapper forma till dom och toppa med vallmofrön.
Ställ in i ugn på 200 grader i 15 min.
Låt svalna i tio minuter innan du delar dem.
Recipe by
Ginas receptsida
at https://www.gina.backfamily.se/lchf/kesobullar-med-fron/
3.2.2925