Kesobröd
Författare: 
Recepttyp: Bröd
Kök: LCHF
Förberedelsetid: 
Tillagningstid*: 
Total tid: 
 
Detta är mitt första lchf bröd, det jag gjort flest gånger och det funkar i alla lägen. Min inspirations källa är bloggen motbatreliv.se
Ingredienser
  • ½ dl solrosfrön
  • ½ dl pumpakärnor
  • ½ dl linfrön
  • 1 msk sesamfrön
  • 1½ dl mandelmjöl
  • 1 msk pofiber
  • 1 tsk fiberhusk
  • ½ tsk salt
  • 250 gram keso
  • 3 ägg
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa upp äggen och rör ner keson.
  3. Blanda ner dom torra ingredienserna.
  4. Låt smeter vila i 10 minuter.
  5. Bred ut den på ett bakplåtspapper i ett tunt lager, hela plåten.
  6. Sätt in den i mitten av ugnen i 20 minuter.
  7. Tag ut och dela i lagom stora bitar, ca: 12 st, med exempel vis pizza kniv.
  8. Vänd bakplåtspappret upp och ner på ett galler och dra av pappret och sära på bitarna.
Recipe by Ginas receptsida at https://www.gina.backfamily.se/lchf/kesobrod-lchf/