Kesobröd
Författare:
Katarina Bäck
Recepttyp:
Bröd
Kök:
LCHF
Förberedelsetid:
20 minuter
Tillagningstid*:
20 minuter
Total tid:
40 minuter
Detta är mitt första lchf bröd, det jag gjort flest gånger och det funkar i alla lägen. Min inspirations källa är bloggen
motbatreliv.se
Ingredienser
½ dl solrosfrön
½ dl pumpakärnor
½ dl linfrön
1 msk sesamfrön
1½ dl mandelmjöl
1 msk pofiber
1 tsk fiberhusk
½ tsk salt
250 gram keso
3 ägg
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Vispa upp äggen och rör ner keson.
Blanda ner dom torra ingredienserna.
Låt smeter vila i 10 minuter.
Bred ut den på ett bakplåtspapper i ett tunt lager, hela plåten.
Sätt in den i mitten av ugnen i 20 minuter.
Tag ut och dela i lagom stora bitar, ca: 12 st, med exempel vis pizza kniv.
Vänd bakplåtspappret upp och ner på ett galler och dra av pappret och sära på bitarna.
Recipe by
Ginas receptsida
at https://www.gina.backfamily.se/lchf/kesobrod-lchf/
3.2.2124