Frukostbröd

Frukostbröd
En ny favorit ;).Ett saftigt frukostbröd. 1 plåt.
Författare:
Kök: LCHF
Recepttyp: Bröd
Portioner: 6
Förberedelsetid: 
Tillagningstid*: 
Total tid: 
Ingredienser
  • 4 ägg
  • 250 g keso
  • 2½ dl vispgrädde
  • 3 dl mandelmjöl
  • ½ dl kokosmjöl
  • ¼ dl krossade linfrö
  • ¼ dl sesamfrö
  • 2 msk fiber husk
  • 2 krm salt (+1 krm salladskrydda, det bästa är hemmagjord)
Instruktioner
  1. Värm upp ugnen till 200 g.
  2. Vispa upp äggen och vispa sedan i keso och grädde.
  3. Rör i resten av ingredienserna.
  4. Låt smeten vila i 15 minuter, så att den tjocknar.
  5. Stryk ut den på en bakplåtspappers klädd plåt.
  6. Grädda i 15-20 minuter.
  7. Dela till önskade bitar medans brödet är varmt ca: 16 bitar.

 

Kommentera