Frukostbröd
En ny favorit ;).Ett saftigt frukostbröd. 1 plåt.

Författare: Katarina Bäck
Kök: LCHF
Recepttyp: Bröd
Portioner: 6
Förberedelsetid:
Tillagningstid*:
Total tid:
Ingredienser
- 4 ägg
- 250 g keso
- 2½ dl vispgrädde
- 3 dl mandelmjöl
- ½ dl kokosmjöl
- ¼ dl krossade linfrö
- ¼ dl sesamfrö
- 2 msk fiber husk
- 2 krm salt (+1 krm salladskrydda, det bästa är hemmagjord)
Instruktioner
- Värm upp ugnen till 200 g.
- Vispa upp äggen och vispa sedan i keso och grädde.
- Rör i resten av ingredienserna.
- Låt smeten vila i 15 minuter, så att den tjocknar.
- Stryk ut den på en bakplåtspappers klädd plåt.
- Grädda i 15-20 minuter.
- Dela till önskade bitar medans brödet är varmt ca: 16 bitar.