Formbröd-LCHF

Formbröd-LCHF
Passar att rosta och utmärkt som botten till smörgåstårta.
Författare:
Kök: LCHF
Recepttyp: bröd
Förberedelsetid: 
Tillagningstid*: 
Total tid: 
Ingredienser
  • 8 ägg
  • 50 g smält smör
  • 1½ dl yoghurt
  • ½ dl kokosmjöl
  • 1½ mandelmjöl
  • 1 dl pofiber
  • 1 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • vallmofrö
Instruktioner
  1. Vispa äggen poröst med elvisp och häll det smälta smöret och yoghurt.
  2. Häll i dom torra ingredienserna och blanda väl.
  3. Låt smeten vila i 5 min.
  4. Häll allt i en smord form eller en klädd med smörpapper, toppa med vallmofrö.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 45 minuter.