Formbröd-LCHF
Passar att rosta och utmärkt som botten till smörgåstårta.
Författare: Katarina Bäck
Kök: LCHF
Recepttyp: bröd
Förberedelsetid:
Tillagningstid*:
Total tid:
Ingredienser
- 8 ägg
- 50 g smält smör
- 1½ dl yoghurt
- ½ dl kokosmjöl
- 1½ mandelmjöl
- 1 dl pofiber
- 1 msk fiberhusk
- 2 tsk bakpulver
- 1 tsk salt
- vallmofrö
Instruktioner
- Vispa äggen poröst med elvisp och häll det smälta smöret och yoghurt.
- Häll i dom torra ingredienserna och blanda väl.
- Låt smeten vila i 5 min.
- Häll allt i en smord form eller en klädd med smörpapper, toppa med vallmofrö.
- Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 45 minuter.